Citat: tomicca Maj 16, 2019, 12:51:57 posle podneghrp & actrapid dobijam besplatno od drugara koji koristi iz zdrastvenih razloga pa ima kolicine koje dobija za narednih sest meseci i tako da ima visak . pa sam pomislio kad vec ima a ne koristi sve to i tako da mi je samo daoghrp dobija iz zdr razloga....covek dobja NESTO od lekara STO ne postoji u zvanicnoj medicni , pa on to cak DOBIJA u apoteci, a to sto to nepostoji i nema veze ni sa cim kada je bilo kakva bolest u pitanju.......vauuuuuuu
ghrp & actrapid dobijam besplatno od drugara koji koristi iz zdrastvenih razloga pa ima kolicine koje dobija za narednih sest meseci i tako da ima visak . pa sam pomislio kad vec ima a ne koristi sve to i tako da mi je samo dao
Citat: Pedja_Petrovic Maj 16, 2019, 01:36:58 posle podneCitat: tomicca Maj 16, 2019, 12:51:57 posle podneghrp & actrapid dobijam besplatno od drugara koji koristi iz zdrastvenih razloga pa ima kolicine koje dobija za narednih sest meseci i tako da ima visak . pa sam pomislio kad vec ima a ne koristi sve to i tako da mi je samo daoghrp dobija iz zdr razloga....covek dobja NESTO od lekara STO ne postoji u zvanicnoj medicni , pa on to cak DOBIJA u apoteci, a to sto to nepostoji i nema veze ni sa cim kada je bilo kakva bolest u pitanju.......vauuuuuuu Covek radi u nemacku odkud znam sta tamo daju
Kao da napise nekoMoj prikatelj proizvodi heroin pa ima viska sta nije prodao pa je dao meni da ne propadne, sto ne bi sasuo 10gr u venu kad je dzabe...