sta to znaci pijem jednom u mesec dana? ono odvalim se svaki mesec? ishrana? sta to znaci zdravo se hranim? i pijes protein... Stres itekako utice, ali zdrav san regulisan ,kao i zdrava ishrana kao i adekvatan trning a ne besumucno iscrpljivanje ... citaj malo forum na te neke teme...
Ne, ne, jednom u par meseci, ali umerono, nekoliko piva.. Pomenuo sam to, jer sam citao da i alc utice na T... Jedem sve, sva mesa, pretezno piletinu, govedinu i ribu, jaja 6 dnevno, povrca dosta jedem, tu i tamo voce, od mlecnih proizvoda jogurt, jer sam procitao da i mlecni proizvodi nosu bas najbolji za zdravlje.. Slatkise jednom u 10 dana nesto sitno. Zitarice, uzmem neki mix ovsenih, raza i cega vec, pa mixam sa proteinima danima kada vezbam.. A i protein pijem kada ne unesem dovoljno proteina kroz hranu. Hvala Vam! Citao sam da Testorol moze da regulise stres, i iskreno se nadam da moze, jer to mi je jedan od vecih problema.. I ako san sredim, bice super.. E, sad me zanima, kad popijem mesecnu dozu, da li posle kada dovedem T na normalan nivo, mogu da ga odrzim snom, hranom, vezbanjem itd.. Ili ce opet pasti? Ako opet padne, onda definitivno imam neki zdravstveni problem, je l tako? Hvala jos jednom!