danas vecina spajkuje sa bcaa i glutaminom koliko vidim kutije , gde god da pise extra bccaa itd... to je sve spajkovano, ali ovo 80 % to je klasika za mesavinu koncentrata i izolata.
brzina
tebi ako je kes problem , svakako da to dal je koncetrat ili izolat i u kojoj razmeri ne igra bitnu igru, svakako da je onda veca kolicina proteina, pod uslovom da je to whey, znaci vise... samo znas kako, i ja sam jednom bio klinac pa kada sam isao u prodavnicu da uzimam protein, to je mnogo pre ogistre i foruma bilo, sve mi je opet to prodavac lepo objasnio i uvek smo zajedno sastavljali suplementaciju na osnovu mog budzeta... to je bilo normalna stvar, ne znam kako to sada odes u neki store ili da je i online ti samo utrpaju tako nesto bez objasnjenja... pardon da ne imenujem neke storove , mozes da dobijes savete tipa da mesas whey sa plazmom i prodaju takva govna od suplementacije da ni najgorem neprijatelju ne bih preporucio... prosto ne mogu da verujem kako su neki proizvodi dobili odobrenje za masovnu upotrebu... da ne pricam sada konkretno ali ima jedan bcaa koji sam probao pre vise godina u teretani od druga, onoliko limunske kiseline nisam u zivotu okusio u toj koncentraciji, morao sam da pjunem,dok njemu je to bilo ono kao standradno,maltene je bio u fazonu pa bcaa i treba takav da bude...
najkvalitetniji protein koji se kod nas moze naci je ISO FUJI cije analize postoje javno na netu za razliku od ostalih koji iste kriju kao zmija noge i gde na 100 gr ima 86 gr proteina...tako da se bojim da tu nesto nije kako treba ili ti nisi dobro procitao
yamamotto otkrovljenje... toliko dobra stvar, ali svaki proizvod je cist pogodak , toliko dobra firma, da te bukvalno strah da im se nesto ne desi ili opadne kvalitet... nisam jos poceo da testiram testorol, odmah javljam utiske uvek , ali ne sumnjam ...
znaci nikada u zivotu nisam osetio takvu farmaceutsku cistocu , glutamin radi posao na 5 g ono sto neki ne mogu ni na 20 g unosa... neverovatno koliko znaci kvalitet i cistoca sirovine