Ledja su ti brutalna. Bravo.
A sto se oporavka tice i toga tu kao sto kazu nema pravila. Ja znam neke koji su dobili gyno posle 5 dana kure i koji se od kure oporavljaju po pola godine i jace. A isto tako ima Igor Dulovic, nas profi bilder koji se razbija od hemije. Drug koji se druzi bas dobro sa njim mi kaze da nikad nije PCT odradio a da su mu nalazi posle mjesec dana idealni.
Niko ti ne moze garantovati da ti se nista nece desiti. Nekome tijelo jednostavno "obozava" hemiju. Odlicno je prima i odlicno se oporavlja od nje.
Ja sam prvu kuru isao solo metan (velika glupost, posle sam naucio da se to ne radi nikako) pa mi nista nije bilo, apsolutno nista. A jedan momak isti taj metan uzimao i poceo da mi se zali posle 10 dana kako ima neki cudan osjecaj kod bradavica itd itd i onda je batalio.
Nezahvalno bi bilo da ti iko kaze "radi ovako i ovako, nece ti se nista desiti". Zato ti to niko nece ni rec odje. Steroidi su osjetljiva tema i samo najveca budala moze da ti da takav savjet. Nemoj da mislis da te iko od njih obeshrabruje. Al sigurno su se nagledali svega i svecaga, i ne zele da ti pricaju price da ti od steroida nikako ne moze bit nista.