Pozdrav svima,
Guglao sam, naišao na ovaj forum i jednu temu u vezi sportske povrede, pa sam, čini mi se našao pravo mesto gde mogu da postavim pitanje koje imam.
Počeo sam da treniram prošle godine ali već posle par treninga shvatio sam da bol u kolenu koji imam, a koji se javljao nakon dužeg pešačenja ili trčanja, ustvari jeste neki vid problema s istim, pa nisam mogao da radim čučanj.
Išao sam kod lekara, snimao koleno i išao na terapiju koja je bila puštanje struje i zračenje. Lekar je rekao da je koleno medicinski zdravo, i da nema apsolutno nikakvih problema.
Posle terapije nije bilo nikakvog poboljšanja, jednostavno stavim steznik na koleno, vežem neki zavoj da malo to bolje stegne, i to pomaže, bola nema u većoj količini, ali je ipak tu. Čučanj ne radim uopšte zbog toga. Taj bol je u predelu meniskusa, nije oštar, nije u jednu tačku, već je tup, nekako prostran okolo tog meniskusa i nije jak... samo je nekog niskog inteziteta, nervira, a jačeg inteziteta bude ako radim čučanj ili trčim po betonu a prethodno ne vežem.
Terapije sam prošao pre par meseci, nakon kojih nisam išao dalje kod druge lekare, jer sam i sam hteo da se uverim u problem...
Ipak...
Želim od vas iskusnijih savet, šta mislite, šta to može da bude?