Pozdrav svima.
Imam 30 godina, 178 visok 99 kg u trenutku pisanja.
U teretanu idem poslednjih 7 meseci (pre toga sam imao predugacku pauzu kada sam nabucao ogromne kolicine masti ). Pre toga aktivno visegodisnje bavljenje borilackim vestinama u kombinaciji sa teretanom - kilaza 87kg iako sam se najbolje osecao u trenucima kada sam imao oko 90 kg.
U prethodnih 7 meseci sam izgubio dosta masti, to je ocigledno ali sam zakucao na cifri 99.
Cilj mi je da se do septembra isklesem koliko mogu.
Imam 3 -4 obroka dnevno. Problem mi je pauza izmedju prvog oboroka oko 7 ujutru i narednog obroka koji je tek u 4 ili 5 popodne. To je iz razloga sto na poslu retko kada mogu da jedem (eventualno gricnem saku badema za uzinu ako sam u prilici) i onda za prvi obrok neretko jedem sendvice i neke stvari koje nikako ne bi trebalo da jedem da bih mogao da izdrzim do povratka sa posla.Nekada doruckujem i jaja, ali opet ih jedem sa hlebom. Ostali obroci su strogo proteinski (belo meso, riba, sir pred spavanje).
Od suplementacije koristim whey + dekstrozu posle treninga.
Trening je 4 puta nedeljno: grudi/ biceps, ledja/triceps, noge, ramena.
Siguran sam da imam dosta gresaka, molim iskusnije vezbace da me upute sta bih mogao da promenim da bih napravio bolju misicnu definiciju.