Sad cu odgovoriti na neka pitanja upravo Sam se probudio.Inace ja Sam u Americi Ali vas citam jos iz Srbije.Jeste Geneza Pharmaceuticals.kupio Sam preko nekog web sajta.poslao Sam novac u Ukrajinu.negde oko 135 dolara za 3 kesice,slanje I nesto sitno za transfer novca.Sajt se zove napsgear.Proteini su Dymatize oba,pre sam pio neke druge marke poznatije ali zadnjih 2 godine pijem samo dymatize.Razmisljao Sam za prvi put ta 2 zato sto Sam video da to najcesce pisu I predlazu ljudi na temama.Sta Jos da kazem, obroci.do pre nekoliko meseci je bilo tu svega dosta mesa Ali I losih stvari,sada uglavnom cepam outmeal sa bananom I kasikom whey,onda obrok u 9, 12,3,7,8,9,10,11.Inace radim fizicki posao 6 Dana nedeljno izmedju 54 I 60 sati oko 9 sati dnevno.Meso losos piletina,govedina ponekad svinjetina.Sada Sam kupio tilapiju I Jos par nekih riba...Nzm Imam utisak da su neki ljudi na moj post odmah krenuli da me napadaju.Ne znam iz kog razloga.Vase postove komentare,citam unazad nekoliko godina,pitao sam za malu pomoc ako neko nece ili ga mrzi da pomogne ne mora nista da mi kaze...Sedim na ovom jebenom ostrvu Sam bez drugara iz srbije ,porodice,radim treniram bolje od ogromne vecine brazilaca,I svih ostalih,nisam zurio brzao sa steroidima mada Sam razmisljao Jos pre 3,4 godine o njima.Drugi lenjiji studenti na faksu uzimali metan,ja hteo prirodno neki maksimum koliko je moguce mislim da vise nece I to je to.Ako je enhatat GP los dajte neki primer test za prvu kuru ako hocete.Nisam hteo na svoju ruku da kupujem te sve " zastite" moze da bude jebeno ako pogresim vrstu mada Sam shvatio da I sve te ostale supstance mogu da budu opasne.Ako hocete dajte mi neki komentar. Ja cu svakako uzeti kupiti nesto sa vama ili bez vas.Inace ja stvarno postujem vas iskusne clanove Pedju,Stevan,Bukas.Toliko Sam postova, clanaka procitao koje ste vi napisali imate moje postovanje