Necu nikome da kvarim posao pa ni ako je to pola % sanse,pogotovu Pedji,koji me je covek kupio jos kad sam bio klinac i tek krenuo u teretanu.
On je tada bio pro i objavio neki clanak u casopisu,ja mu poslao pismo da pitam za savet ,on odgovorio rukom pisano 4 A4 strane ,sto se mene tice respect,vecina bi moje pismo bacila u kantu,17-18 godina proslo ja jos pamtim to.
I naravno da cu uvek proizvode kupovati od njega(danas sam kupio 3 proizvoda nisam ni gledao da li ima negde jeftinije) .
Hvala na poverenju i lepim recima.
Sto se tice tih ljudi koji pricaju o suplementima.
Pogledaj samo njihovu histriju i RAZLOG
Dakle, oni nikada i nikome ne mogu da pokvare posao, posto ispadaju smesni.
Oni sada NE koriste nista, iz razloga sto im vise nce niko da daje nista za dzaba npr, ili nemaju para da kupuju, ili su ljuti na nekog ko im je bio sponzor itd itd itd. Pametan si momak pa razmisli.
Suplementi i dodaci ishrani su multi biolionerski posao, i da to unisti NEKO ili BILO ko, a pogtovo neki plajvaz iz Srbije ili regiona? Ja cu da ti kazem npr, nesto sto je radjeno na velikom broju uzoraka. Kada su ispitaviali tipa da li da Jay Culter kaze, da kreatin nije dobar i da je bacanje pare, 70% ispitinaika je reklo da bi to Jay rekao jer ga je neko platio, 20 % bi reklo da kreatin nikada vise ne bi konzumirali a 10% je reklo da bi voleli da cuju njegovo objasnjenje o tome ( oni malo intelgintij) posto je to radjeno u USA kod devijantng naroda, gde je nesto dovljno prstom da se pokaze i PRODA....
Ali da ne duzim mnogo. Meni je licno neverovatno da neko krece u krstaski pohod tog tipa i te namane, i da generalno ispada smesan. Ja mogu da razumem i poznajem mnogo ljudi koji kroiste npr samo whey i bcaa, a izgledaju top, poznajem mnogo ljudi koji nema STA ne koriste, a izgledaju kao vrece govana itd itd.Ali to nije jedinica mere za odredjnivanje necega. Nisam ja taj, nisi ti taj, ni Pero ni Zika ni MIka...
I tu nema sta....taj koji to prica, to prica iz nekog veoma veoma glupog razloga (gore navedenog) a svakako ne na osnovu iskustva jer mu takvo nije.....
sujeta je cudo