E ovako ljudi. Mislio sam uskoro da pocnem da se sibam. Odradio sam oko 2 mjeseca priminga. Svukao sam se na nekih 83 kg. Kacim slike forme u prilogu, mada nisam se bas na osvjetljenje namjestio fino ali valjda se vidi to sto treba. Do sad sam isao ciklicnu keto dijetu ko sto je Vladar napisao u Priming 101. E sad imam neki plan i neka pitanja pa bih da mi popravite sto ne valja kod mog plana i odgovorite na pitanja.
Cilj mi je da izadjem na nekih 92 93 kg ali da se ne zamastim puno, tj da dodam sto kvalitetnije kilograme.
Hemija:Planirao sam da idem 8 nedelja Galenikin depo test 500mg nedeljno i Swissov metan 6 nedelja po 4mg dnevno.
Suplementacija:Na raspolaganju imam:
- Whey (Optimum)
- BCAA 8:1:1 (Yamamoto)
- Glutamin, kreatin i EAA (THE)
Mislio sam da idem ovako:
- Prije treninga 10g glutamina, 10g BCAA i 5g kreatina
- U toku treninga 10g EAA
- Posle treninga 25g Wheya, 10g EAA, 10g BCAA 5g kreatina i 70g dekstroze
- Pred spavanje 10g glutamina
Ishrana:E sto se ishrane tice svaki savjet mi je dobrodosao jer nikakvih konkretnijih planova nemam.
Zanima me koja dijeta mi je najbolja i koji su mi najbolji izvori nutrijenata da bih postigao cilj koji sam gore naveo. Isto tako me zanima da li da se pridrzavam onog pravila da dio dana prije treninga ne unosim hidrate?
Eto to je otprilike to. Ako sto ima da ne valja popravite mi i neko da mi da dobre savjete oko ishrane jer ocu da izvucem najvise iz ovog ciklusa.