Pozdrav svima,
nekad davno sam vezbao redovno,pa sam napravio dugu pauzi od 7 godina
,sad sam krenuo ponovo sa teretanom.
Idem 5 puta nedeljno.
Mislim da mi je ishrana korektna,ovsena,jaja,pilece belo,malo crvenog mesa,pirinac,slatki krompir,tuna,sardina,ela sir...
Dnaveno gledam da unesem oko 2g proteina na 1kg tezine,cak cesto to i premasim(5 celih jaja +600-700gr pileceg belog).
Za ovih 4 meseca sam super napredovao,ali to pripisujem pocetnickim rezultatima,prosto misic reaguje na vezbanje.
Zeleo bih da pojacam napredak i oporavak sto vise mogu.Imam 33 godine pa primecujem da mi oporavak traje solidno duze nego sa 25 god
.
Takodje posto sam pre 1 god imao 20kg viska koje sam skinuo,ostalo mi je jos malo salcica,pogotovu na donjem stomako hteo bih i toga da se resim.
Imam nekoliko pitanja pa ako moze pomoc:
1.Da li mi je stvarno potreban Whey protein posto vec unosim skoro 180-200gr proteina kroz ishranu?Posto ne bih da uzimam jos 2 sejka dnevno koje cu da prosledim u wc solju (ako dobro razumem)
2.Koji bi mi bio dobar fat burner,vidim da dosta hvalite The Fat Burner?
3.Sta preporucujete za oporavak i za vise snage tokom treninga,a da stvarno deluje iz iskusta?
Zaista bi mi znacila bilo koja vasa pomoc/savet,jer pored interneta ne znam sta vise da verujem da radi sta je samo marketing.
Hvala unapred,