@HGH
Nisu to bas samo "Vibracije" u pitanju, ja bih najvise voleo da mogu, kada dodje do tako nekih "Vibracija", da jednostavno popijem casu vode, sacekam 5 min i da se to samo od sebe resi, ali nije bas tako jednostavno, jer ako ne reagujem posle nekog vremena od pocetka drhtavice i preznojavanja onda pocne i da mi se vrti u glavi sve vise i vise
Vidi, prosto je. To kako ti zamisljas telo je kao da imas rezervoar za ferarija od 1 litar.
2x dodas gas i cao zdravo.
A u stvari nase telo ima 10 razlicitih rezerovara i svaki je od po 100+ litara.
Dijabetes u 99% slucajeva pravi problem sa velikim secerom a ti nemas ni jedan.
TI si u stvari savrseno zdrav, svako telo i treba tako da reaguje.
Ti reagujes burnije zato sto si samo tako navikao! E to moras da resis!
Pojedes prost secer, telo izluci insulin, deo energije ode u salo deo na dopunu energije, opet jovo nanovo.
I bitna stvar da te opusti - ti imas secera u rezervama na tvoje mere... mozda 1200-2000 grama. Da te ne zamaram gde je i kako ga koristiti - zato sto ce telo to samo da odradi, opusti se.
Najbitnije je da kazes - necu uzeti sad prost secer evo hocu da se onesvestim. Jel pazi, evo da me ne obesi neko za ovakve komentare - u ludilu nekom kad bi i upao u hipo komu za koju nemas 1% sanse - nista ti ne bi falilo osim sto bi 2 dana bio izlomljen kao grisine
Zato - probi taj strah, promeni navike, mnogo ces lepse da se osecas. A telo nece da reaguje burno vec posle 3-4 dana strogog pristupa.
p.s. sad citam, svi komentari, citaj istrazuj, sve ti je savrseno receno.
Mnogo bitnije da naucis ulogu secera i insulina prvo. Tako ces ceo zivot moci da zivis zdravo i da znas sta radis...