Pa od svih navedenih, a i sam procitaj sasstav svakako bih preporucio the fat burner u te svrhe.
Pad seceraa....hmm..pa ne bi to smeao da radi ni jedan sagorevac, ako si imao negativna iskustva onda imas problem sa NEKIM od sajstojaka is sagorevaca koji ti je to radio
Hvala na odgovoru. Za pad secera mislim da me nisi dobro razumeo, nisam imao problema da mi sagorevaci uzrokuju pad secera, nego mi je potrebno nesto sto bi mi sprecilo nagli pad secera, jer mi se desava da kada par sati ne jedem pocnem da se tresem, pa se sav preznojim, i onda sam u stanju da pojedem mnogo dok mi se secer ne vrati u normalu, a mislim da par sati bez hrane ne bi trebalo to da uzrokuje , zato sam pitao da li u nekom sagorevacu postoji nesto sto bi sprecilo da mi tako naglo pada secer, koliko sam upoznat za to sluzi hrom, ali sam mislio mozda da ima jos nesto sto bi tome pomoglo, a takodje da pomogne i u smanjenju apetita
Nemoj pogresno da me shvatis. Ja kada nekome odg, onda to radim da bi me sto lakse rayumeo. Ti si rekao da imas padove secera spominjicu ih u kontkestu sgorevaca. Nebitno sada
Ono sto je mnogo bitnije je to, da u najavi imas POTECIJALNO opasan zdravstveni problem i prevencija i sprecavanje istog samo moze da se vrsi u okviru adekvatne i pravilne ishrane. Da ti pojasnim. Ti kako ih ti zoves, padovi secera, to NIJE normalno stanje organizima i to je znak za uzbunu posto se telo na taj nacin bori sa hormonalnim desavanjima. U ovom slucaju, pankreas bez razloga (posto glad nije razlog toga) ispumpava veliku kocinu inuslina te ovaj nedostatku adekvatnog izvora, poseze sa izvoorm secera iz krvne plazme-a tamo ga i nema. Zbog toga nastaje to sto ti se desava, ali to NIJE dobro.
To sto ti zelis, da supresuejs aptet sa necim (posto sada trenutno tragas za nekim sagorevacem-jefinim) ce kasnije da te odvede do istrazivanja ranzih stranja na trzzistu kao sto je nekada bio xenikal pa su ga zbranili brzinom svetloti jer je nanosio velike stete za zzdravlje...
Za suzbijanje APTETIA ti ces zaustviti stiopu bazalanog metabilzima i pored problema br 1 kojeg sam ti oppisao, uleces u probem br 2 i umesto toga sto ti zelis, sanse su da budes gojazan i to nenromalno gojazan, uvecane dva puta...