Evo, na nagovor Pedje, otvaram temu.
Elem, bilo je reci o ovome u temi Blic pitanja i odlicnih saveta, ali evo, kako rece Pedja, da razradimo ovo... Naime, ovako stoje stvari: Na ovoj rotaciji sam vec evo 7-mu nedelju (pre toga su rotacije bile sa vise gr hidrata, sada su 0, 50 i 100), proteini su 1.5 gr po kg tt, masti 0.5 gr po kg tt. Kilaza ne ide dole vec 3 nedelje. Pre toga je regularno silazila, kako kad, 3-6 kg mesecno. Naravno, shodno opadanju kilaze vremenom, prilagodjavala sam i kolicinu makrosa.
Problem je nastao, kao sto rekoh tamo u Blic pitanjima, uzimanjem kreatina, koji sam evo vec 3-4 dana izbacila, ali kilaza se i dalje penje na gore.
To sada izgleda ovako:
Obrok 1: 3 cela jaja + 100 gr Fresh cheese Pilos (11.8 gr P, 4 gr UH, 0 m), nesto zeleno (rukola, svezi spanac) + 5 gr maslinovog
Obrok 2: PWM - 1 merica Amino whey + 20 gr dekstroze (ako taj dan nije 0)
Obrok 3: 150 gr pileceg belog + 10 gr maslinovog uz zelenis
Obrok 4: 150 gr pileceg belog + 5 gr maslinovog uz salatu
Obrok 5: 1 merica the casein pudding + 15 gr kikiriki putera
UH - kada ide 50 gr onda je 20 gr deks i uz jedan od obroka 3-4 pirincane galete, kada je 100 gr onda shodno gramazi UH dodam ovsene ili pirinac uz neki obrok.
Suplementacija: Multivit+min, Omega 3, Magnezijum, D3, Vit C 2 gr, L karnitine u pre workout (the beast), i tokom vezbanja u vodi, BCAA u pre workout i tokom vezbanja, glutamin u PWM i uz casein uvece.
Trening: 4 day split (grudi triceps, ledja biceps, ramena abs, noge), kardio 2x nedeljno.
Svi predlozi, saveti, napomene, kritike su dobrodosle.