Hajde mi malo bolje opisi simptome koje imas, tj zbog kojih te je prepisana ta terapija.
Javio mi se skoro jedan momak, dobar momak, bavi se jednim borilackim sportom, mlad 20ak godina, poslao mi je laboratorijski nalaz, nizak testosteron, stres povisen, prolaktin takodje, decko ne koristi anabolike niti je ikada niti razmislja u tom pravcu ali problem ocigledno postoji. Sad on sumnja na genetske predispozicije, lekari vec pocinju da ga vozaju okolo itd.
Uglavnom simptomi su bili umor posla obroka, nezainteresovanost, pad energije tokom treninga, tokom borbi itd. Decko nije gojazan, ne trpa se smecem i ugljenim hidratima da je insulin problem.
Da skratim posaljem ga da odradi gastroskopiju, izvestaj hijatus hernija, gastritis i jos svasta nesto
Dakle zeludac je napravio problem i sa hormonima jer ko zna koliko je vukao taj problem koji je uticao na stil i kvalitet zivota i doveo mu i hormone u lose stanje, i doktori su se prvo vodili tom logikom da resimo ono ocigledno.
Ne kazem nista protiv tih doktora ali im je cesto vidik jako suzen i ne gledaju i ostalo probleme, zato mislim da ti nece bas pomoci ta terapija koju si napisao da ti je prepisana, ako gresim odlicno, ali treba sagledati i druge aspekte prvo