Pozdrav ljudi, evo novog clana na forumu.
Prije sta pocnem da kazem moj sadasnji info:
Godine: 23
spol: M
Visina: 168cm
Tezina: 79kg
Cilj: definicija
Prvo da vam kazem ovo. Prije tacno godinu dana, bio sam oko 90kg. Kad je poceo ljetni odmor (jel idem na faks), napravio sam drasticne promene u prehranu i treninge.
-Izbacio sve slatkise (jel sam bio tezak ovisnik o slatkisima)
-izbacio beli kruh
-izbacio sve ostali junk food (bure, sendvice, cips itd)
Poceo da idem u teretanu (min. 4 puta tjedno) ali mnooogo sam radio kardio (cak vise nego tegove) i kardio sam uvek radio na praznom stomaku HIIT (oko 15 min). To sam radio 2 mjeseci kontinuirano. O prehranu ne pitajte me jel ako vam kazem (a ipak cu napisati), neko bi pozelio da me ubije haha
-jeo sam jaja, piletinu, ribu, integralni kruh, jogurt 1%, corn flakes ali nikad nisam mjerio ono sta sam jeo (a realno, bilo je premalo jel tad sam isao i na posao i trenirao), kalorije siguran sam da su bile onoo premale za toliku aktivnost ali bilo sta bilo, ja sam namalio od ~91kg na 81kg. Kad sam poceo sa faksa od septembra, namalio jos 2kg i sad sam 79kg.
Sad isto jedem cistu prehranu (poneki put uzmem cokoladu kao cheat meal), ali sad malo je problem aktivnost. Sada nemam toliko free time za da idem toliko cesto na teretanu i zivim sad malo "zivot na stolicu i knjigu"
Zelim da probam dijetu od mr. Pedja
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12074.0.htmlPa imam neke nejasnoce, ako mi mozete pomoci.
Vidim da u dijetu je napisano 5xkardio tjedno. Ja iskreno na faksu nemam bas toliko vremena da idem u gym ili da sam bilo kako aktivan, imam prostor nekih 3-4x (3 sigurno) da idem u teretanu tjedno. E sad dali bi imao rezultate od dijetu ako ne izvodim bas sve po propisima??
Eto kako bi to nekako izgledalo:
Plan za 3x:
- PON (50gr UH)- trening + kardio 20-30min nakon treninga
- UTO (50gr UH) rest
- SRE (50gr UH) - trening+ kardio
- CET (150gr UH) -rest
- PET (150gr UH) trening+ kardio
- Sub i ned (3gr X kg UH) - rest
I plan za 4x tjedno bi bio slican samo trening i kardio idu : Pon, Uto, Cet,Pet
Jel bi ovo ovako funkcioniralo ?
Ako bi ovako moglo da se izvodi (i da imam rezultate), i ako mi vi date zeleno svetlo, onda napisem jelovnik pa ga objavim ovde da ga vi ocjenite.
Za sad toliko od mene.
Pozdrav !!