Moram da se ukjucim
agresivnost je ekstremna.
Na osnovu cega ovo zakljcujes? Na osnovu toga sto ti odgovri nisu prihavljivi tvom razmisljanju ili imas neku moc po kojoj mozes da prepoznas agresivnost sa "druge strane ekrana" ? Samo pitam, bez agresivnosti, cinizima niti bilo cega dugog posto tvrdim da nema GOVORA ali opet, misljenja ne zelim da menjam niti mi je posao
Zašto takva frka oko grejpa ako je u deficitu
Jebiga, ne pise o tome motreher fucker uglly kid joe pa problem? Pa problem je u tom sto covek sa tolikom kilazom, sa metabolic damage (proctiaj sta je radio i kilaze koje je oscilirao) i sa tolikim BF treba da "uci" i BMR i TDEE i HPTA da prepoznaje stvari, pa onda ne bi bio problem, U ovom slucaju, kod njega deficit o kojem ti obozavas da pises, ne znaci nista, a ta vocka u kombinaciji sa tim sto radi moze vrlo lako da predje u suficit u njegovom slucaju. Kada vec volis da se gadjas sa pojmovima koje svakako ne rauzmes u osnovi osim samog imena. Dakle, covek je u prblemu i svakako iritiranje daljeg problema sa necim sto mu telo jedva ceka da pretpostavi kao cinjenicu * sad ili nikad, svakako nije opcija
Pre treninga uzimam carbo boost posto mi je osim grejpa to jedini UH u prepodnevnim casovima. Fruktoza - vocni secer... citao sam dobro ``voce za dobijanje sala`` ali se u sustini ne slazem skroz. Grejp ima 20gr uh, od cega je 15gr secer a 5gr vlakna. Grejp ima izuzetna zdravstvena svojstva kao i 90mg vit c po vocki. Znam, 90mg je nista, uzima se i po 2gr, ali iz tableta - valjda je prirodno bolje.
Prirodno je bolje od vestackog? Kako znas? i zsto to tvrdis? I sta je tacno prirodno u grejpu. Gore sam objasnio sta za tebe znaci grejp (svakako to neces prihvaiti, ali nebitno) da malo pjasnim. Tih 20 gr uh, ti si RACUNAO, ali tih 20 gr, da nemas metabolic damage, ne bi znacilo nista, ali je tebi prolbem tih 20 gr iz gore navedenog razloga. Grejp kao i svako drugo voce ima INDENTICNA svojstva i nema nikakve razlike ni u jednoj vocki osim marektinskih trikova. Po toj teoriji, da je 90 mg iz grejpa bolje nego 2 gr iz tablete, je isto kao da kazes da je 20 gr proteina i sirovog mesa bolje nego 60 gr iz praha - pitaj se onda zasto ga pijes
Pa valjda treba da radimo ono sto volimo, pogotovu ako je sport. Svako mrtvo dizanje je povreda u najavi po toj istoj logici.
ja licno nmg da verujem u ovo sta citam. Ok ali idemo redom. I ja obozvam brzu voznju, a da li to znaci da sam dobar do te mere da bih mogao da vozim trke bilo koje vrste ili je razlog sto volim brzinu da divljam po ulicama? svakako je i to sport (mislim na trke bilo koje vrste kada je rec o automobilima ili motorima)
Da, svako mrtvo dizanje je problem u najavi - pogtovo kod tebe, ako ces iskreno- bez agresivnosti, a da ti sada ovde ne elaboriram sistem misicno/skeletnog pokreta kod osoba sa problemom viska kilogram, nepravlnog tehnikom izvodjenja, gustinom kostiju u tim godnima, pa to nervnih zavrsetaka koje terorires sa necim sto tebi nije PRIRODNO- a nije.
Svakako, nisam misljenja da imas agresivan stav, ali argogantan u svakom slucaju. Moje izvinjenje ako gresim, ali je cinjenica i fakat da to stoo citas (sto je za svaku pojhvalu) ne znaci po defaultu da ZNAS ili da RAUZMES. A cinjenica je da ne razumes.