Samo da bude jasno
SUPLEMENTACIJA nije carobni stapic i mali je deo uspeha
ali......
reci za nesto sto RADI (ne govorim o gomili preparata koji su markting i sviranje kurcu) samo iz razloga sto ja ne mogu da kupim- e to je glupost.
Ili
reci za nesto da nije ok, iz razloga sto su OCEKIVANJA bila mozda velika - e to je glupost...
ali reci da windows of O je isti sa suplementacijom i bez- e jeste kitu od marijana...
Pedja, nismo se razumjeli... Daleko od toga da je glupost, nisam to ni rekao za whey i sl., i sam ga koristim u ogromnim količinama i pola dnevnog unosa proteina mi je iz wheya trenutno. Nego sam rekao da je glupost da neko trazi zamjenu ako nema wheya i dekstroze u pwm-u pa da trpa neke gluposti, samo da bi nesto uneo. Samo smatram da je anabolicki prozor malo precijenjen, naravno da ima benefita, ali da će biti neka drasticna razlika sa shakeom ili bez, da ja jedem rizu i piletinu 30min kasnije, po mom skromnom misljenju - nece ako je sve ostalo zadovoljeno. Suplementacija naravno ima veliku ulogu, ali isto tako bi rekao da se nekim stvarima daje prevelik znacaj.
@Da dodam,takodjer ima slucajeva da ljudi kupuju razne fat burnere,tribuluse,preworkoute itd, a osnovno i najpotrebnije ne, i stavljaju te stvari ispred cinka,mg,omege3,glutamina,vitC,vitd3,q10,probiotika itd itd. Whey ni ne ubrajam u suplemente.