Pozdrav svima.
Jutros oko 06:00 sam aplicirao Test E (250mg/1ml) i Boldenon (200mg/1ml) u deltoid.
Proizvodjac je PharmTec, do sada sam zelenom aplicirao u gluteus i imao sam samo tu neku tvrdocu na tom mestu gde sam aplicirao posle izvesnog vremena, iz razloga jer na gluteusu nemam vise slobodnog mesta od pomenute tvrdoce ja sam aplicirao u rame-deltoid.
Supstance sam izvuko zelenom iglom i zamenio je 25x1 braon iglom, zatim sam mesto premazao vatom i nakon toga ubo rame, aspirirao bez krvi je proslo i onda krenuo sa apliciranjem.
Kako je supstamca ulazila to je islo MNOGO sporo, prsti su me boleli od pretiskanja da supstanca napusti spric i iglu, jednostavno je previse tesko bilo, posle 10min sam ispraznio spric i nakon sto sam ga izvadio krenula je krv, ne previse i premazao to mesto alkoholom pre spricanja i nakon.
Igla je bila polu iskrivljena skoro pa polomljena nakon apliciranja sto je izvadjena a rame je krenulo da bude tvrdo na tom mestu gde sam aplicirao,
Sad sam se probudio i rame me KIDA bukvalno ne mogu bez bola da podignem ili pomerim ruku, boli me i kad ne pomeram nista. Na izgled deluje normalno, mozda je malo naduveno.
Sta da radim, je l' ovo opasno i je l' postoji sansa da sam kstetio neki zivac, nerv ? Aplicirao sam tacno u srednje rame kao sa sajta spotinjections.com