Pozdrav.
Treba mi vas savet oko winstrola.Mozda nisam dovoljno shvatio sta je to i cemu sluzi,ali neke osnove sam pohvatao.Znam kakav ce vas savet biti,promeni ishranu,trci i td...Znam i ja sve to sam,ali mi treba nesto sto ce mi malo ubrzati sve to.Imam 140kg,190cm visine,22 godine.Trenirao sam 4 godine bez pauze ,imao nekih 120 kg,pa sam resio da se malo uozbiljim i za 3 meseca dosao na 90,tako da znam kako se prirodno gube kilogrami.
Pa sam u poslednjih 3 godine prestao da treniram,vise puta pokusao da se vratim ali nisam uspevao,nedavno sam krenuo sa jednom osobom da treniram.Treninzi su brutalni,za neka 3 meseca rada sam uspeo 80% predhodne izgubljene snage da vratim.Samo je problem sada sto sam ja za 3 godine dosao na 140 kg,ishrana mi je losa,kardio nemam.Znam ja da kad sredim ishranu i ubacim kardio ima da izgubim kilograme,ali treba mi dosta vremena.Samo nemam mnogo volje za sve to.Pa sam malo pricao sa njim na tu temu i on rece da mogu winstrol da probam,on je uzimao i imao je "dobre" rezultate od toga,ja koliko sam shvatio citajuci ovde da je oral winstrol 0.Posto ste vi ljudi sa ogromnim stazom,zeleo bih da cujem vase misljenje,mislim,ako vam nije problem da mi pomognete.Preporucio mi je da uzmem 200 tbl winstrola i da imam za neke 5 nedelje,da uzimam 7 tbl dnevno.Ja bih za to vreme izbacio uh,samo bih proteine uzimao,i ubacio bih kardio najmanje 1h,7 dana kardio i 6 dana teretana.Uzeo bih takodje whey,no reaktor i glutamin.Bio bih vam veoma zahvalan na savetu.
Hvala puno
p.s. mozda sam i malo oduzio,izvinjavam se sto sam ovoliko smarao,samo sam hteo da shvatite situaciju..zelim samo ponovo biti zadovoljan donekle sa samim sobom