Nije bas tako Stevane
pre svega, kada pricas o hrani, svetlosnim godnima smo daleko od hrane koju oni mogu da kupe, a kod nas je misoano imenica.
Zaboga, kod nas belanca u tecnom stanju su jos uvek -VAUUUUUUU, da ne pricam o ostalim soficticiranim stvarima, ili potupno jednostavnmm npr (zacini)
Sto se tice hemije- nije stvar u tome da li je ima ili nema, vec u nacinu i rezonovanju uoptrebe - e a tu smo godnima i milionima km iza - uostalom, rezultati su jedinica mere necega, a mi ih nemamo
Kada su treneri u pitanju..ufffff..ne bih ulazio bas u taj deo- veruj mi
Ne mozes gledati na taj nacin i kroz statistiku brojki i mit o Srbima kao najvecim talentnima uvek i u svemu.
Logicno je i normalno da je na vecem uzorku mnogo jednostavnije, ali onda uzmes i postavis pitanje, zasto svi se sele odmah "preko" cim dodju do nekog levela? Ili da ti pojednostavnim. Zasto ljudi odlaze da rade u inostranstvo a ne ostaju- zarada, slazem se. Ali nije bas samo zarada, vec mnogo segmenata koje cini zzivot, a to nije samo ZARADA
Kod Balkanaca, vecitih talenata, potencijala i svega sto za sebe seremo, uvek jr pristuno-JA MISLIM, dok tamo toga nema.Neko drugo je da misli- ok, to su masine, salzem se, ali to nema veze onda sa temom, posto pricamo DA LI ZAOSTAJEMO- a onda, eto zaostajemo i u tome.
Tamo negde, baba od 60 god uvek u trobi ima Vi C i neki antioxidant (da ne pricam o znanju cak na tom leveleu godina, gde im je pharmaceutical things kao sto su gluthathione,envonitl i ostale ust have stvari u anti aging opciji) SASTAVNI DEO NE VISECE KUHINJE, vec TORBE za piajacu
Kod njih su teretane pune vec u 6 ujutro bas sa tim godistima itd
dok si kod nas.....bitanga, zgubidan, i treba da se hvatas posla u firmi za dzaba (nema veze sto te ne placaju, bitan je staz) trosis pare na gluposti itd itd
vidis burazere.,,,,,milionima smo koraka IZA
mrzi me dalje da kuckam o stvarima koje intesuju ljude
a sto se tice hemije...druze........da ti cika Peki kaze......DVA MILIONIONA GODINA.....