Ako je tako rokaj 3 do 5 g arginina pred sex, jača cirkulacija=jaca erekcija... Unosi dovoljno zn zbog trošenja... Nista drugo ti ne treba, poz
EDIT
Arginin utiče i na poboljšanje sperme, pokretljivost spermatozoida, čisto da znaš da su tada šanse i veće za trudnoću, tako da ako ne planirate to da se desi vodite računa o kontracepcijskim merama, takođe nemoj nikada ići preko 4-5 g dnevno. Kada se zasiti telo napraviš pauzu.
Dodao bih jos da ako ranije nisi pio Arginin uvek probaš sa prvo 3 g, jer nekim ljudima je iz nekog razloga osetljiv stomak na njega, zavisi i od proizvođača... A to ne želiš tokom onih aktivnosti da ti se desi...
Ok hvala na odgovoru, uzet cu arginin (3g ujutro i 3g pred trening ili sex) i terminator (ima cinka unutra, 6kom na dan cu piti) pa na taj nacin pojacati performans.
Ima li mozda jos nesto korisno a da stvsrno daje retultate ds nije mlaka voda?
Ja ti tako nisam napisao.... Počni od 3 g dnevno arginina i postepeno povećavaj, ne idi preko 5g. Nema potrebe i nije ni preporučljivo.
Što se tiče drugog dela tvog pitanja, koje je malo zabrinjavajuće, pre svega, koji ti konkretno problem imaš druže? Koliko imaš godina? Mi ovde te ko debili savetujemo a nemamo ni pojma skojim profilom fizičkim pričamo, jer ti ako si mlad čovek i stvojim hormonima je sve ok, tebi ne bi trebao niakakav stimulans da imaš seksa koliko hoćeš, naravno da to zavisi i od mentalnog sklopa itd... Ali fiziološki ne bi trebalo da imaš problem. Isto tako ako si 40 +, pa nije ni onda normalno da se hevtas 5 puta na dan... To je iscrpljujuce za ceo organizam. Pogotovo ako se prolongira na duže staze... Tako da razmisli o tome što ti je Sniper rekao, a to je da odeš kod doktora
EDIT
Sada sam video prethodnu temu koju si otvarao, da ne linkujem , ti si bio na poštenoj kuri i trebalo bi da odradis kompletan hormonski panel s obzirom na tegobe koje si prijavljivao, i onda lepo da se javiš doktoru... Ovo ti je samo dalje zajebavanje nas