Kao prvo protokol nije dobar. Insulin spajk brzog sintetickog insulina krece za par minuta odma, ti uneses 40gr prostog secera sto ti je ocigledno malo, i onda tek nakon sat i po tek dostavljas protein u krv sa jos xx grama prostog secera, jer taj neko iskusan koji te je vodio verovatno je negde cuo da je dejstvo insa 3h i onda na osnovu toga misli da je najjace koncentracija nakon 90minuta, sto je totalno pogresno jer ins dize koncetraciju brzo.
No dobro to nije bitno, hipoglikemije ti se javlja iz razloga jer si hranio telo iskljucivo prostim secerima a trebalo bi da znas da prosti seceri imaju brz spajk ali isto tako i brz pad, insulin crash se zove, i sta ces ti sad ostao si bez secera do tog kornflexa koji isto tako ima brz spajk i brz crash. Jel kapiras sad? Plus dodaj na to da telo na treningu trosi glikogenske rezerve ubrzano.
protokol ti je nula bodova
i ko si tu iskusni takmicari koji nisu znali da kazu sta je?
Pa ovo bi bilo ko je bar malo upucen u materiju znao sta je problem...ja ne znam, danas sto si gluplji bices iskusniji i bolji takmicar ili sta vec....
sve u svemu batali insulin da ne krece po nekom vecem zlu, za sada si dobro prosao.
A glavno pitanje u ovoj prici bi bilo za tog koji ti je pisao protokol je:
"Koji k..c tovarim telo smecem od kornflexa nakon 90minuta od aplikacije? Jel ja koristim ins da izgradim misice ili koristim ins da jedem secera da ne umrem?" To bih ja pitao.