Moje neko mišljenje je da će bilo šta od hemije ubrzati mpb, eto primo je dht pa blag po kosu. Sve je do gena, ali ne mora značiti da ako ti je otac ćelav da ćeš i ti naslijediti gen. Ja kad sam na dobrom testu ne mogu da našišam kosu btw ekstra forma Luka, samo deri.
Nece bilo sta od hemije, ono sto podize dht, prohormon testosterona, jer dht se vezuje za folikule temena glave i ubija ih, dok povecava dlakavost na ostalim delovima.
To sto ti bude gusca kosa na testu jedino znaci da ti necim bude supresovan dht.
Primo je blag po kosu jer je primo blag, da par grama da vidis kako bi bio blag.
Kome je genetski urodjeno dht od steroida ce samo ubrzati, dok kome nije moze izgubi kosu ali i ne mora...
Svakako sam mu rekao da pripazi jer dodju ljudi u godine pa se kaju itd zasto sam ovo zasto sam ono(pre par dana sam imao slucaj da slusam tu pricu), licno zabole me, nemam problem s tim ali se shisham kratko pa mi ne igra nikakvu ulogu ni da imam...a eto posto ni njemu ne smeta nema sta da se prica