e owako.................. ako sam odlucila da napredujem-to cu i da uradim!!! Po bilo koju cenu.........nisam nawikla na takaw rezim ishrane,ali nawici cu se!!!!!!!! ODLUCILA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMO MI POMOZI I ZAISTA CU SWE DA URADIM DA ISPOSTUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad mi samo reci..... kad odem u prodawnicu,sta tacno da trazim?! i jel moze neko da mi naprawi plan treninga u teretani?! jer mitrowica stwarno oskudewa u pofy ljudima sto se tice fitnesa,ako je problem sto n znate kako izgledam-poslala bih sliku!!!! samo mi pomozite da pocnem ispocetka,prawilno i da se u polako ali sigurno wide rezultati!!!!!!!!!!!!! PS ne teraju me moji da wezbam klawir,nego ako polozim klawir sa 5-icom dobijam apriliu rs125 pa ti sad gledaj da li bi wezbao.........
..
malena....nije problem tebi sastaviti sistem kako ces da se hranis..
problem je druge vrste..a to ej trening...iz prostog rasloga sto je jako tesko preko neta objsaniti vezbe kako se rade pravilno...tj ti neznas ni kako te vezbe izlgedaju a ne kako se zovu..
dboro..mozda si videla neke od njih u gym...ali defitivno je dosta problematicno da se to ovako obajsni...
ti bi u gym trebala da ides 3-4 puta nedljeno..to je sve.
misice bi trebalo da podelis tako da ne radis svaki dan sve.
recimo pon da radis..noge..i stomak
utorkomda radis grudi i biceps
sreda odmor
]cetvratk..ledja i triceps..
petak odmora..
subota -ramena i stomak
nedlja odmora naravno.
trebalo bi da odaberes za svaki misic po 2-3 vezebs..znaci za manje misice 2 vezbe a za vece 3 vezbe i da ih radis svaku tu ve\bu u 2-3 serije..ovisno od toga kada udjes u sistem treninga...citaj..nakon nekih 3-4 nedlje..
za hranu smo ti rekli...
dakle..posto imas problem sa melcnim prozivodma.
onda ujutro dorucak..
sport musli preliven voxnim sokom..2 jaja
uzina..integrlana kifla+tunjevina
rucak..sendwich sa belim mesom+pirinac+salata
uzina..bilo koji komad voca...najbolje jabuka ili grejp..
vecera...tunjevina+3 jaja+parce heleba..ali veoma malo+salta.
posle treninga....30-50gr whey proteina +50 gr dextroze..
kupis sejker i onda poneses u gym samo prah i vodu nalijes kada zavrsis trening i popijes omdah posle treninga..