Pozdrav,imam par pitanja u vezi rada srca na kuri.Prvo da napomenem da mi je srce inace ispravno(ultrazvuk,rengen sve super),krvna slika super.Sad ovako.Krenuo sam kuru u cetvrtak,pre 3 dana.Plan mi je bio 2 shota od 250mg u toku ned sto bi bilo 500 mg nedeljno,12 nedelja.Posle prvog shota sam poceo da imam varijacije u pritisku,tipa nekad je super 118/60 nekad oko 120/60-70 a nekad dodje i do 147.Al donji uglavnom ostane oko 60 do 90 max.Takodje nekad dobijem ubrzan rad srca bez razloga,osecam u grudima kako udara jako,i cak nekad kad merim pritisak,ocita aritmiju.
Sad ovako,desavalo mi se da imam povisen pritisak i otkucaje zbog stresa,i to bas,jos god dana unazad,al se uvek vrati u normalu posle ned dana otp.Cist primer toga je tolko sam bio skenjan dok sam vrsio inekciju iako sam dobro sve uradio da mi je pritisak bio 172/142,al je naravno pao posle 5 min kad sam se smirio na 130.Sad ovako,ja nisam siguran dal problemi koje trenutno imam su iz moje glave,ciji ishod izaziva jos vise stresa,ili meni nekako testos dize pritisak,uzeo sam galenikin.Sad treba mi savet,nisam uzeo 2. shot jos,planiro sam da cekam do sl cetvrtka da vidim dal ce se smiriti sve il da prekidam.Sta vi mislite o tome?Dal je moguce da zdravoj osobi test e napravi problem u prva 3 dana?sto sumnjam kolko mu dugo treba da udje u sistem..Ja se nadam da je to do moje glave i glupe anksioznosti koja me podsvesno jebe.Sad mi je malo bolje,preksinoc nisam mogao da spavam kolko mi je tutnjalo srce dok sam lezao..Nemam nikakvih problema ovako,super sam raspolozen i sve,samo me srce jebe i briga o njemu..