U redu, hvala mnogo na savetu sacekacu jos, sredicu ishranu koliko je moguce vise pa cu se javiti nakon nekog vremena, i meni je cudno i svima je cudno cak su me neki i pitali da li koristim klen ili nesto slicno jer sam drasticno smanjio kardio a i dalje se ne gojim cak ni jedan jedini kilogram pa nek bude i voda da nabacim, mada meni je ceo zivot tako al razumeo sam u pubertetu, na primer nikad nisam dobijao ni kilo kad sam bio kreatin tj onih cuvenih kilo vode nekako kao da mi telo odbija da nabaci masu, hormoni su mi u redu cak mi je hormon rasta i dalje povisen pored toga sto sam prosao pubertet a testosteron mi je na gornjoj granici tako da ne vidim kako i zasto se ne bi gojio, nekad se uplasim da nije stvarno neki problem u organizmu u zlezdama ili ne znam ni ja jer holesterol donar nemam ceo zivot i tako je od uvek nekako mi nema logike da uzmem i pred spavanje nedelju dana jedem samo mek i slicne gluposti a ne ugoim se ni 100gr sala, nekima ce zvucati smesno i reci ce da sam budala al meni je stvarno jako cudno sto nikako ne mogu ni malo da su ugojim pa nek se i zamastim