Stevo sto se tice suplementacije za jetru, svi dostupni koji se uzimaju (milk thistle, liv52 itd) nemaju nijedno sprovedeno naucno istrazivanje da rade, odnosno kompanije koje ih prave kazu da rade, s naucnog aspekta samo je dokazano da NAC smanjuje jetrene enzime ALT i AST, NAC je N-Acetyl i L-Cysteine. I treba imati na umu da je jetra organ koji se tako brzo regenira, cak da je "unistis" 85%, ona ce se sa tih 15% vratiti u normalu za par mjeseci i sva prica oko toksicnosti oralnih steroida je prilicno napuhana. Sam anadrol kada se koristio u medicinske svrhe je bio strahobalno doziran, dozirali su ga oko 2.5mg po 1kg tjelesne tezine i to na 4-5 mjeseci period. Prije uzimanja oralnih steroida uvijek dati nalaz jetre, ako imas zdravu jetru 6-7 sedmica oralnih steroida ce neznatno povecati jetrene enzime koji ce se za par sedmica nakon prestanka uzimanja vratiti u normalu. Za neke ozbiljnije probleme s jetrom, ALT i AST budu oko 900-1100, meni su i ALT i AST na vinstrolu nakon 6 sedmica bili nekih 10% povecani u odnosu na normalne reference (50 cini mi se). Ono sto je najveci nus bilo kog oralnog steroida, narucito DHT oral steroida, je taj sto veoma brzo uniste dobri holesterol, a strahobalno dignu losi holesterol.