pozdrav svima ,
imam 36 godina i ovo ce mi biti 2gi ciklus aas , prvi je bio tacno pre godinu dana i kako sam nakon shvatio i nije bio najidealniji ali generalno sam bio zadovoljan rezultatima, ... depo 250 galenika i deca 250(ne secam se koja) i metan prve 4 nedelje. 8 nedelja . sada imam susutanon 350 xerium labs i deca 300 isto xerium labs . prva dilema mi je dali uopste da uzimam decu iz razloga sto bih zeleo da vidim kako me radi samo testosteron..... ideja mi je da radim samo test, 250 ponedeljkom i 250 cetvrtkom i tako 10 nedelja , s tim da sam dobio savet da posle 2ge nedelje uzmem proviron svaki dan po 25mg(cak i na xerium labs savetuju bas to uz sustanon350) , zanima me dali to ima smisla ? i dali da ubacujem proviron uopste ili ne ....? i dali znate dal je xerium labs ok
sto se PCT a tice citajuci ovde na forumu dosao sam do saznanja (po ugledu na vas iskusnije) da za pct ne uzimam nolvadex kao u prosloj kuri vec sam nabavio x3me terminator 3x2 tablete ,ujutru na prazan stomak , pre treninga i pre spavanja . takodje sam nabavio jako kvalitetan tecni tribulus koj isto planiram da koristim za pct 3x30 kaplica dnevno i na kraju jos maca root powder sa kojim imam generalno super iskustvo i mogu samo da ga nahvalim ,uzimao bi 3xkafenu kasicicu na dan i naravno vitamin C 3g i b kompleks vitamina
E sad ako me vi posavetujete drugacije mozda bih i ubacio decu ...zato i pitam za savet dali da je ubacim ili ne?
cilj ciklusa mi je povecanje snage prvenstveno na cucunju , mrtvom dizanju i benc pressu i dobijenje misicne mase a sto se treninga tice generalno imam dosta iskustva jer sam u sportu ceo zivot , treniram od 2000 godine u teretani tako da sto se tice treninga i ishrane imam podosta iskustva, inace treniram karate i box zadnjih 10 godina, unapred hvala za savete ........E da visok sam 179 i imam 82kg sa oko 18%bf