Poz, odlucio sam odradit ciklus sa 500mg testa tjedno.
Arimidex svaki drugi dan 0.5mg da drzi estrogen pod kontrolom a za oporavak sam batalio clomide, nolve i ostale pizdarije i odlucio terminator, cink, magnezij, vit c, maca i daa prah.. samo me zanima kod oporavka kada uzimati te suplemente? Jer puno tableta ce bit a ne znam tajming. Imam 22 god 177cm, 77kg 15% bf ali snizavam, treniram 4 god. Lp
Sta se tice adexa, invidualna stvar,sve zavisi koliko si osjetljiv ali po meni konkretna doza za pocetak, pa lako korigiras, ako je sve ok mozes probati i sa .25mg eod. Najbolje bi bilo da prije kure izvadis hormone pa da znas na cemu si , i koje su ti vrijednosti prije, pa da mozes porediti kasnije. Konkretna kura za prvi put, samo nisi naveo koliko ned planiras ici? Nisi ni kreno vec slazes pct
, kao sta si rekao u vezi ljekova, sta manje, osim kad je nuzno, a u 99.9% slucajeva ama bas nista ti nece trebati za ovakvu kuru, skroz dovoljno ovo sta si naveo. Terminator: 2 kaps ujutro, 2 kaps prije treninga, 2 kaps pred spavanje, uz dobru dozu cinka koju ima, mozes slobodno dodati jos 1-2 tab zma pred spavanje uz njega. Vit C slobodno drzi 4g, samo nemoj sve odjednom, rasporedi uz obroke. Macu mozes dodati u ovsene, ja ih tako konzumiram, cca 5g,slatkastog je okusa, za razliku od asvagande koja je odvratna. Ukratko, sta manje kompliciranja, kvalitetno treniraj, kvalitetno jedi i nema greške.