Whey protein sam pio od my proteina ili mp combat,a kreatin onaj ph u tabletama.Sad sam kupio od tebe protein ovaj na akciji pa ću njega piti!sve sam kupovao u prodavnicama!
Pa myprtein NISI mogao da kupis u prodavnici jer to kod nas ne postoji, tj postoje FEJK sa Kosova, Bosne itd
Evo o tome malo da procitas :
http://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/209367/brcko-policija-pronasla-i-oduzela-800-kilograma-dodataka-prehranisto se tice ostataka- u tome i jeste fora kupovine na taj nacin, posto je potrebno pored toga da ti se NE UVALI ono cega ima najvise na lageru ili sto smeta i da ti se objasni za cega je sta, da ti se ukaze i na koj savet kada je ishrana trening ili bilo sta vezano za to
TIpa,
tebi KREATIN ne treba
Ai ono sto je najvaznije je da te se savetuje oko ishrane i usmeri u dobrom ili pravom smeru
Ovde niko svakako nece da ti pise jelovnik po danima, niti ce to iko igde da radi, osim kada uzmes trenera, on je to u obavezi.
ALi da ti se kaze da GRESIS, kao sto GREIS - to svakako
Ono sto treba da uradis je da procitas nekoliko clanaka ove oko ISHRANE tj ROTACIJE sa UH
pa da onda pokusasas da osmislis jelovnik KOJI bi ti mogao da postujes
ovo je jos jedan od razloga zasto se ne pisu programi jer ja nprnapisem program, izgubim 40 min i onda ti kazes- ijaooooo ja ne volim tunjevinu - PRIMERA RADI.
Onda, posto ima 40 god treba uzeti i sve fizio potrebe koje proizlaze iz toga, a to je smanjenja hormonalna aktivnost itd itd itd
I onda na osnovu toga se koncpira suplementacija (protein ok) ali svakako bi pozeljan bio testo booster zbog gore navedene stvari, a kreatin sigurno nije za tebe, i onda porazgovarati malo o treningu. ALi posto si rekretivac, to i nece biti neki problem.