Naravno, ja idem ace sa test e. Upravo zato sam pitao. Mogli bi otvoriti temu tipa sinergija razlicitih aas, mene licno bi jako zanimalo, kontam da i ostale
Ispisacemo.
Cim zavrsim PCT temu, posto je par clanova trazilo da pisem za PCT sta kako itd
DA
CUVENI PCT.....vaznijiod svega, i od samog zivota, mame i tate, deke i bake.....prvi kontakt kada se odlucim na AAS- a kako da se zastitim?
Svakako jedna od tema na kojoj se moze uzeti lova na osnovu toga da se ispricaju sto vece budalstine, i jos ako je neko prodavac citotatika, sreci nikada kraja.
Definitivno tema gde ne bi trebao da se upustas u borbu sa vetrenjacama, jer ljudi ne zele da cuju ono streba ca cuju, vec zele da cuju da nece imati NIKAKVIH problema, posledica, sisa niti bilo cega, ako krenes da rokas termine, tamoxifen, armidex, a ako onda na to nabacis femaru, clomfen blah blah blah jer :
*Ponašanje gomile ili instikt stada opisuje kako se pojedinci u grupi mogu ponašati kolektivno, bez centralizovanog pravca. Termin se može odnositi na ponašanje životinja u krdu, čoporu, jatu ptica, jatu riba itd., kao i na ponašanje ljudskih bića u demonstracijama, neredima i opštim štrajkovima, sportskim događajima, verskim okupljanjima, nasilju u rulji i svakodnevnom donošenju odluka, osuda i formiranju mišljenja...
i tako...