Dosta mi se drugova žalilo da osjećaju kako im kiselina prži želudac dok su na Trenbolonu pa sam davno neđe na neki forum naišao na rješenje koje je meni a i većini mojih drugova pomoglo da riješe taj problem, zbog kojeg sam inače lično u nekim momentima razmišljao da prekinem ciklus jer je postalo nepodnošljivo. Ovako je pisalo na tom forumu:
Naime, Trenbolon ima toliko jako anaboličko dejstvo da će iz tijela da uzme sve što može samo da bi održao mišićnu masu, pa samim tim uzima i glutamin, koji gradi oko 50% omotača želudca. To znači da kiselina našeg želudca ne postaje jača nego je omotač želudca pojeden i zbog toga nas ta kiselina peče tako jako.
Rješenje je da se uzima glutamin svaki dan (ukoliko ga ne uzimate) ili da pojačate dozu (ukoliko ga uzimate već), i to ujutru na prazan stomak najbolje.
Ja lično sam prvi dan popio 25 grama glutamina, sjutra dan 10 i onda sam nastavio sa po 5 dnevno i problem sa kiselinom mi je prestao. Takođe je pisalo na ovaj forum da omotač želudca zna da se pojede i od upotrebe orala.
Ovo je meni pomoglo i zato sam htio da podijelim ođe sa svima jer znam koliki je meni pakao od života bio tih par nedelja dok je sve to trajalo i ne bih to poželio ni krvniku.