Ja ne mogu da ukapiram o cemu se ovde radi?
Ako trazis POTVRDU tvog misllnjenja, na osnovu tvog "istrazivanja" interenta da tebi treba taj lek- neces je dobiti.
Uzorke ljudi koji si naveo, i nisu bas nesto reprezentativni da bi komentrasiali bilo sta (doduse ovaj jedan je rahmetli) tako da on ne moze da komentarise nista, ali svakako pojedince koje si naveo niti su neka imena koja su reprezentatovala neko znanje u ovom sportu, osim ekstrmizma do krajnjih granica, a neko ko je ekstremean u ovom sprotu, to podrzumeva dugorocnu i konstatnu uotprebu anabolickih lekova.E sada kakve veze ima sa tim clomifen i koja bi svrha bila njega kod tih ljudi- ja pojma nemam. A da neko prica o tome, a da se nije skunio sa necega drugog xxx godina u nazad, ili ako se skidao po sistemu TRT*a ili BRIDG*ea, odista mi ne pada na pamet uzrocno posledicna veza njihovog komenatra osim u svrhu prodaje istog
.
elem
kazes na listi je zabranjenih sredstava- jeste
i geranmin je, i efedrin je i EPO je i jos jedno 100 vrsta lekova, koji nemaju NIKAKVE cak ni INDIREKTNE veze sa testosternom pa su na listi zabranjeni sredstava..
ah da....sada mi pade na pamet
a sigurno nisi znao da je do pre 30 god i kreatin npr bio zabranjen
.....a do nekoliko u nekim zemljama i coffein...ali dobro-
Sto se tice leka clomifena.
da bi ga neko koristio, mora da bude ozbiljno siguran i da je OZIBLJNO narusio HPTA
U prtivnom, posledica uoptrebe istog, moze da ima vece posledice po pojedinca nego sama uoptreba nekih drugih lekova.
i tako...prici nikada kraja