Pedja, ipak sam ja samo pitao i ništa ne tvrdim.Naravno da znam u čemu je razlika.Niti sam ja izmislio taj termin"PCT" Za mene on više ima značenje protein carb tracking.
Linkove gde se priča o ovim kako ih ti zoveš "lekovima" ne smem da postavljam-jel tako?
Ja ih ne smatram lekovima, jer i da hoćeš ,ne mogu tako da se podvedu-Ja bih pre rekao da su to prirodni preparati, koji nemaju nuspojave. Ali ajde,neka to bude moje mišljenje.
Postoji jedan t buster koji ste vi ovde preporučivali.Opet, ne smem da ga reklamiram, ali daću sebi za pravo da napišem njegove sastojke.Mislim da ti vrlo dobro znaš o kom se busteru radi:
Chrysin (100% pure) 800mg*
Tribulus Terrestris (aerial, 45% saponins) 1500mg*
Saw Palmetto Extract (fruit) 200mg*
Nettle Root Extract (0.8% sterols) 155mg*
Avena Sativa Extract (10:1) 90mg*
Indole-3-Carbinol (I3C) 40mg*
Daidzein 30mg*
Hawthorne Extract (fruit) 130mg*
Cucurbita Pepo Extract (10:1) 120mg*
Alpha Lipoic Acid 160mg*
Mnogi ljudi koji koriste lekove,ili kako vi kažete zloupotrebljavaju iste, pišu da im je upravo I3C pomogao da eliminišu probleme koje su do tada rešavali samo sa Nolvadexom.Do sad je ukupno izvedeno 200 ispitivanja i studija.PONAVLJAM, SAMO PIŠEM ONO ŠTO SAM ČITAO I ŠTO MI DELUJE LOGIČNO!NE TVRDIM DA SAM JA U PRAVU I DA ZNAM BOLJE OD NEKOGA!TAMAN POSLA!!
Stevane, lepo si napisao-Ako ima potrebe! Baš zbog toga, meni ne ide u glavu da ako neko napravi štetu nepravilnom upotrebom lekovima, rešava problem-opet lekovima.Ne moram da budem upravu ni jedan posto,samo iznnosim svoje mišljenje.
PA gledaj
samim tim sto ZNAS DA ovde ne smes da postavis linkove od toga sto si citao i gde si nasao, govori o tome da se radi o nekoj web stranici koja prodaje SUPLEMENTE- i tacno je da se ovde ne moze postavljavati linkovi, ali linkovi od konkuretnih sajtova u Srb kao ni sto oni ne dozvoljavaju da se postavljaju tudji.
Dakle, samim tim je SVE jasno o i cemu se radi. Ako je neki strani sajt- nije problem nikakav, samo ja sam siguran da bi se zacudio kada bi saznao kako te "recenzije" na takvim satjoovima funkcsonisu i ko ih pise
Isto bi bilo kao da ja pise arije o terminatoru kod sebe na sajtu, svaki dan pod druim imenom.Kapiras
Nemam potrebe- on sam za sebe dovoljno prica tj ne on, vec ljudi koji su ga koristili i to sa PRAVIM IMENOM i prezimneom i te ljude uvek mozes da kontaktiras i pitas -DA LI JE TO TACNO, i da li ih neko platio da to pisu tj ti ljudi su stvarni, a nisu "roboti"
itd itd
ps
nisam ni mislio da nista lose mislis samo sam siguran da te stvarni sa "cudnovatim" imenima, koje ne postoje kod nas privlace kao magnet i da mislis da je sve bolje "preko" nego ovde kod nas itd.. Kada kazem, preko, mislim naravno na USA..
Bas jucer sam imao 30min razgovor, sa covekom koji je kupio GOLD....covek je docent dr, kupuje kod nas vec 5 god, dobio je ON, zalio se, upitio sam ga na uvoznika, i dobio je odgovor koji ga zaprepastio.......ali dobro...