E ovako pedja , trenutno nemogu da stavim svoje slicice jer me zeza net , ja sam preko bezicnog ali sam nekako postavio svoju sliku na avataru.
Imam 82 kg , visina 178 cm lepo rasporedjenih tih 82 kg samo sto zelim da se iz klesem , najvise sala imam na stomaku i grudima s tim sto mi stomak vise nekako naduven (to mu dodje nekako kao pivski stomak) . Sto se tice ruke obim je 37cm ali opet nema tu nikakva vena ali nema ni masti mnogo na rukama .Ispod koze imam masti koje dodju kao neka masna tkiva koja treba da se sagore.Sve je to rezultat pauze od tri godine , inace bavim se rekreativno teretanom . Od suplemenata mogu samo da priustim samo dva preparata zbog finansije , animal cuts nesmem da koristim zato sto imam malo povecane enzime jetre malo iznad granice.
Da li je dobra kombinacija kao sto sam i napisao na pocetku amino 1900 pre treninga a posle treninga whey 100%od skaj teka , ili umesto amino 1900 da ubacim UNYDINE .
Sta mislis o tome , i ako nije dobra neka od ovih kombinacija preporuci mi nesto sto bi mi pomoglo.
Hvala unapred.