Pozdrav svima,
Odradio sam svoj prvi ciklus. 12 nedelja 500/mg test depo. Rezultatima sam zadovoljan, sa 96 kg sam stigao do 107. Visok sam 195 cm. Mozda nisam do kraja zadovoljan izgledom, jer sam napravio gresku sto sam krenuo na ciklus sa nekih 13-14% masti, sad sam sigurno na 15-16%, ali sta je tu je. To mi je nauk za sledeci put, ako budem radio jos ciklusa. Zanimljivo mi je da sam negde oko 8-9 nedelje se zakucao na 105 kg i nije islo dalje, ni sa snagom, ni sa tezinom. Onda sam odlucio da ubacim kreatin, obican monohidrat i iznenadio sam se rezultatima kreatina na testu. Cini mi se da je bolji u sinergiji sa testom, nego inace. Bas sam osetio jos dodatne snage i dobio sam jos 1-2 kg.
Planirao sam da krenem sa suplementacijom za oporavak 15 dana nakon poslednjeg uboda, sto znaci sledeci utorak. Narucio sam Terminatora od Pedje, pored toga mislio sam jos Vitamin C, Cink, Magnezijum i one Speman tablete. Mislim da je to ok, ili bi trebalo jos nesto ubaciti? Vezano za to imam jos par pitanja. Sto se tice vitamina C da li je ok da se uzima onaj obican Galenikin u tabletama od po 500 mg? Cena mu je bas povoljna. Za cink isto to pitanje. I koliko dugo treba da uzimam Terminatora i ostalo? Mesec-dva ili i vise?
Sto se tice ishrane drzacu sve kao i na ciklusu, dake proteini visoko, preko 200 grama dnevno. Da li bi trebalo da smanjim unos hidrata jer mi je i on dosta visok, sigurno preko 400 grama?
Eto toliko za sada.