Evo i mene da se javim! Juče je bila 4 doza, tačnije završena je druga nedelja kure.
Za dve nedelje sam se popeo sa 88 kg na 92kg, što je, čini mi se, solidno, osećam se snažnije i nekako se polako popunjava taj mišić i dobija čvrstinu, s obzirom na to da pazim šta jedem i kad i koliko, ne prikuplja se toliko voda u telu i nisam se "naduvao", mada opet, 2. je nedelja tek!
Za sad, kao i prošlu kuru, nema nuspojava, jedino možda, libido je jači nego ikad, što i nije nuspojava je l' haha, jedino možda agresivnost, teže se iskontrolisati, ni ne primetim kad puknem od jednom, mada nije česta pojava, sve je kako treba.
Lepo se pridržavam plana ishrane i smatram da zbog toga imam solidan napredak za prve dve nedelje, ali sam promenio plan treninga jer mi prvi nije odgovarao, znači sada radim:
Ponedeljak - Noge
Utorak - Grudi & listovi
Sreda - leđa, podlaktice, abs
Četvrtak - rest day
Petak - Biceps, triceps
Subota - Ramena, traps & abs
Nedelja - rest day
Nisam imao problem sa bockanjem, sve je prošlo kako treba za sad, nije bilo krvi, sve je u najboljem redu.
Ekstremno sam gladan non stop, što je skroz okej, jer uglavnom i jedem dosta puta, ali naravno i pazim šta jedem i tačno koliko bi trebalo, nedelja je cheat day!
Priložiću slike od juče, čisto eto, koliko može da se vidi napredak! Javljam se ponovo za dve nedelje ili ranije ukoliko se nešto interesantno dogodi, ili primetim znatniji napredak!