Pedja druze,ovo ide jako daleko. Maksim je jedan od nasih najboljih bildera trenutno. Ja se pripremam za klasik fizik od juna, gdje je max kilaza mozda nekih 110kg,imam fizicki posao, imam zenu i malo dijete i moje ambicije su da izadjem JEDNOM na binu, pa poslije da vidim sta i kako. Mozda bude prvo i posljednje. Ne pravdam se visinom niti icim, ja sam u godinu i par mjeseci dosao sa mrsavog fudbalera od 86kg na "covjeka" od 108kg i ponosam sam na neki nacin. Ja radije nekad izvedem porodicu na rucak ili neku zajednicku aktivnost pa preskocim trening. Na ovom svijetu mi nema nista vaznije od mog djeteta i nikad bb nece meni da bude na prvom mjestu. Svaka cast ljudima kojima jest. Svaka cast i tebi i Maksimu i svima koji zive za to ali moje ambicije su drugacije. Naravno da ste ispred mene i niko to ne osporava.
U svemu ovome meni je jedino drago i ovo govorim iskreno da ti NISTA NIJE PRECE OD PORODICE- i dok se toga budes drzao, sve ce biti ok.
Ne znam zasto mislis daleko ili blizu druze. Ti si svoje misljenje, a na osnovu NICEGA iznega (igle vire iz guzice itd).
Ja ti samo kazem, posto znam, gledam, vidim, i posto sam u ovome 30 god, i posto sam vidjao classicara vise izbodenih od jednog MR O - i to ti zivotom i svim sto imam potvrdujem samo dajem repliku na tvoje
ja sam maksa spomenuo jer ZNAM, a ne sto se ovde kao i nikada u zivotu ne gadjam sa necim sto ne znam.
Dakle, govorim o komparaciji
Naravno, necu da kazem sta maksim koristi, posto je maksim dobio plan i rogram od Mauro Sasija i on mu je sada trener, a sve to u praksi kosta jako jako mnogo novca, a sve se desilo pod mojoj ingenercijom, itd ali sakom trnuektu mogu da kazem ono sto JA radim ili sto sam radio, kao i sto sam ti naveo....
nemoj pogresno da shvatis, samo ti pokusavam pribliziti ono cega si se dohvatio, ali je problem sto ne zelis prihvatiti cinjenicu da gresis
Licno, da mi je bio neko nekada da mi ukaze- ne vidim razloga zasto da ne prhvatim, kao i sto sam poceo da napredujem kada sam dobio sansu da mi drugi govori..ali ok...
no hard feelings..nista lose nisam mislio