Ne vidim nista lose u tome da jedan pocetnik ide solo oral (tipa anavar,tbol,dbol) nekih max 8 sedmica ili solo test. Prvo supresija ce biti minimalna, a kao pocetnik po nekom difoltu reagujes na sve dobro,drugo kad ides nesto solo vidis sta zapravo radi,pa posle dodajes u narednim ciklusima. Zasto bi neki pocetnik isao vise komponenti prvi ciklus osim ako mu Mr O nije cilj
jedna od zescih gluposti, a pgotovo vezano za anavar
Meni si licno pomalo nejasan. Nekada imas odlicna replika, sinhronizvanih odggovora, racinalnih.
Onda sa druge strane, postavljajuci pitanja, odajuci momka koji ima nesigurnost i strah
i na kraju se onda kreces gadjati sa bro sience gluposti sa nekih strnih foruma, ubedjuuci nekoga u nesto da je ispravno iz razloga zato sto si TI TO RADIO.
da ne qovtam sada sve sto si napisao (od toga da se anavar daje deci bla bla bla) , je TACNO. samo sto mi nismo deca niti smo hvala Bogu bolesni, a to su LEKOVI kako im i genercika imena kazu i nisu napravili da bi se ti ili ja budzili vec su napravljeni za lecenje isto kao analgin, brufen, hormon rasta, testosteron, nadnrolon........to sto su sportisti SLOUPTREBILI to je druga prica
stevan ti je objasnio oko mehnizma delovanja i zasto je glupost tj NAJVECA glupost na svetu kroistiti solo orgal lekove, a to sto sti ti dobio 5 kg od anavara ti je znak da si verovatno dobio neko semce sa farmaceutskim krecom, a i sve da si dobio orginal var, logicno je da HORMONI morajud a reguju na NEPRORODAN uticaj za njijh
kolika je to GLUPOST govori npr cinjenica da sam ja prvi put uzeo 500 mg testa i 200 deke i dobio 14 kg ali LEAN DRY MUSCLE.- i bio treci na KUPU tadasnje Jugoslavije gde je u kategoriji bilo 23 takmicara na merenju....kapiras.....a da ti ne govorim kroz 30 god moje karijetre sta sam sve video. ALi imam pravo da komapriram mene i slucaj koji si ti iuzneo i onda vidis kolika je glupost to sto si ti radio.
Dakle
rezultatii SU JEDINICA MERE necega. da bi mogao da nekome pricas, ili kazes nesto- iza tebe (ne tebe licno) mora da stoji DELO/ rezultati. Ovako, rekla kaza je sviranju kruca i odlika internet ratnika sa USA foruma .
Inace
iz tovg posanja npr se da zakljuciti sledece
prvi put anavar
a ovi stu su na Mr O njima igla viri iz dupeta.Teorija - idem na sa jednim, pa cu dodvati je glupost i to su broh sience fore- to je glupost itd...ali da ne ulazim sada u to
Ja npr pratim sve ovde na forumu, posto je moj i to mi duznost. I pratim naravno sve sto pises, a to sto cesto ne odg i nema veze. Ono sto mogu da ti potvrdim, a iz tvog pisanja, sto znaci da si napisao ti , a ne neiko drugi da npr evo ja licno, nikada nisam mesao i radio takav stak kao sto si ti naveo u nekoliko svojih pisanja i mogu da ti potvrdim da poznajem 4-5 momaka, na ozibljnom takmicarskom levelu(kada kazem ozibljnom ne mislim prvak juzno backog okruga ili prvak u nekoj ZNJ federaciji) vec ozbilja prica na svetskom nivou, gde se juri pro card itd, da ni ONI nisu radili takve stakove itd.
dakle momci izgledaju ozbiljno dobro, a ne viri im igla iz dupeta kako ti mislis i ne uzimaju 9 supstanci od jednom itd itd itd.....mislim da sam sve rekao...