Pozdrav momci, dosta je prošlo vremena i definitivno sam odlučio se na testosteron depo. Naravno, u svrhu takmiičenja, ne samo da bi se fino izgledalo nekome u njegovim očima. E sad, niko ne zna sve, dosta sam se raspitivao od iskusnijih ljudi u tome i skupljao informacije. Sada želim ovdje čuti i svako mišljenje je dobrodošlo.
Znači zanimaju me odgovori na pitanja, mišljenje o napisanoj kuri, preporuke i ostalo.. Naravno jedino što nikako do sada nisam bio informisan previše je u veci PCT i tableta za zaštitu u toku kure, pa ako možete tu malo više da mi kažete.
Mislio sam da je okej Tribulus kao PCT ali stvarno zelio bih cuti druga misljenja.
Što se tiče pregleda prije i posle kure to će se definitivno uraditi u nekoj privatnoj klinici, draže mi je to nego da mi neki lokalni doktor pametuje kako on nema vremena za te gluposti kao što su do sada radili mnogobrojnim poznanicima.
Da naglasim ovo je prva kura koja bi trajala 12 sedmica, samo testosteron depo.
1-12 nedelja - 500mg/nedeljno testosteron depo ( utorak - petak )
Ostali suplementi: Omega 3, whey kao dodatak prehrani, glutamin, magnezijum i cink, multivitamin.
Zalaganje na treningu, prehrana će biti na nivou naravno.
Što se tiče treninga do sada sam radio na programu legs/push/pull i definitivno tu sam vidio najveći napredak.