Bio sam na kuri, nisam se godinu dana skinuo sa hemije, nisu neke doze, svakako sam rekreativno krenuo da bih usao u pricu naravno da bih video kako reagujem, kasnije se situacija kao i ja podigla na visi nivo (Trening, ishrana, istrajnost, volja) nakon prvog takmicenja Aprila odrzanog za koje sam se spremao i nakon sto sam izasao i sebe zadovoljio ostvarenim ciljem prekinuo sam sa kurom na kojoj sam bio godinu dana.
Trenutno sam OFF 17 nedelja, moja kura je bila sledeca:
1. Godinu dana Testosterona (Test Enanthat sam krenuo da unosim od aprila 2017 do januara 2018, Test Propionat od januara 2018 do aprila 2018 kad se takmicenje zavrsilo)
2. Od januara je ukljucen Anavar od Magnusa, pri kraju takmicenja Winstrol od Magnusa, marta je ukljucen Trenbolon brz, nakon zavrsenog takmicenja je ugasen) Takodje je i ovo korisceno mesec dana i onda ugaseno
3. Nakon zavrsenog takmicenja je krenula masa, Sustanon, Deka brza i Tren spor, sve je to uzimano za mesec dana i nakon toga ugaseno
Svaka hemija je uzimama sa minimalnim dozama, tipa ako je test prop 1 ampula 1ml 100mg ja sam ga toliko i isao.
Moj problem je sto sam nakon kure off vec 17 nedelja, volju za treniranjem sam nacisto izgubio, ne vidim vise sebe u tome, PCT ni ne znam kakav trebam da uradim i kakvo mi je stanje sa hormonima, izgubljen sam skroz u potpunosti, jedem kao slon jer mi je apetit za hranom ostao cak se i povecao, imam 130kg i samo dzankujem.
Sta predlazete sto se hormona tice da bih video gde sam i naravno sta predizeti da se oporavim od kure, hvala unapred!
Imam 21god, treniram 4 god pune u teretani, redovno sam trenirao i nisam preskakao noge, sve je kako treba ali jednostavno sam negde pogresio i ne znam u cemu je problem.