Postavicu ovdje pitanje da ne otvaram temu.
prije par mjeseci sam povrijedio rame kada sam radio kiping zgibove. Bas ne znam kako sam uspio da se povrijedim, jer sam bio dobro zagrijan, nikakvih naglih pokreta nije bilo. tzda nijesam mogao da radim kiping zgibove, ali sam radio obicni zgib bez problema.
pauzirao sam nekih mjesec dana, sto zbog povrede sfo zbog obaveza, prije mjesec dana pocinjem sa treningom i kzda sam radio ledja, na lat masini sam osjetio bas jaki bol u ramenu.
trenirao sam ramena u tom periodu, mogu da radim klasicne vjezbe, ali lat masinu ne mogu nikako, bas osjetim jak bol u ramenu.
ponovo sam pauzirao jedno vrijeme, rame me povremeno boljelo ako bih lose spavao, a danas sam dosao kuci kod mojih gdje imam ubradjeno vratilo i nijesam mkgao jedan jedini zgib da odradim od bola. dakle jedan jedini klasicni zgib nijessm mogao da uradim, jer bi me bol presjekao, a nekada sam ih radio po 20ak.
jasno mi je ds ima povredu ramena, lat ne mogu da radim, vratilo takodje, kako uopste da odradim trening ledja i da li uopste da treniram