Mjesec dana od otvaranje teme je proslo, sa rotacijama i treningom sam poceo 8. maja, znaci nepunih 30 dana, poceo sam sa 90 kg, trenutno sam na 87kg (prije toga sam izbacio sve lose stvari iz ishrane i skinuo 2-3kg).
Trenutne rotacije 150-100-50-150-100-50-50, doduse, kuhinjska vaga koju sam koristio je bila netacna, tako da sam sve do prekjuce od svega jeo vise po ~20 gr.
Planiram da ubacim kardio u vidu brzog hoda, 3 puta nedeljno na prazan stomak i da guram sa ovim rotacijama jos mjesec dana uz taj kardio, da li mislite da je to ok ili je preagresivno?
Plan mi je da se do septembra spustim na 75 kg i onda da odradim odrzavanje mjesec dana da resetujem organizam pa nakon toga opet skidanje do nekih 70 kg, posle toga samo jak trening i surplus...
Psihicki se osjecam super, nemam nikakvih zelja da posegnem za necim drugim osim onog sto treba da jedem, ali sam potpuno opusten u vezi procesa, nisam opsjednut takoreci
Sto se tice slika, to ce da saceka ipak jos mjesec dana da bude vidljivijih rezultata, sada je glupo kaciti, razumite