Moze da bude a i ne mora.Zavisi od mnogo faktora.Isprobaj i prati stanje.
Stanje tela, utreniranost, kolicina bodyfata, i najbitnije brzina metabolizma, tj kako radi stitna zlezda.Zato kazem, jako individualno.
Zaisto to ne mogu da znam.Kazem ti, ne ocekuj sve na gotovo nego isprobaj i menjaj.
Po forumu, vecina pise da dan sa visokim UH treba staviti na dan treninga. Mene interesuje, dali redosled mora biti fiksni? tipa, 200 125 50 ili mogu da zamijenim dan sa niskim uh sa visokim. da ide 50 125 pa 200?
Citat: gagaMNE Avgust 02, 2018, 06:23:06 posle podnePo forumu, vecina pise da dan sa visokim UH treba staviti na dan treninga. Mene interesuje, dali redosled mora biti fiksni? tipa, 200 125 50 ili mogu da zamijenim dan sa niskim uh sa visokim. da ide 50 125 pa 200?Koja je to vecina kad sam 200x rekao i objasnio da nema to nikakve veze.Ne gradite vi misice na rotacijama, nego sagorevate salo, a dan sa visokim.unosom.je tu da se zbuni metabolizam ubrza i sagoreva vise sala.To sto si radio grudi i biceps pa mislis ako danas uneses 200 da ces dobiti par cm obima varas se.
A, posto UH idu u prva 3 obroka, tada sam i ubacio teretanu. obrok 1. pa 2. teretana pa obrok 3.sta da radim ako mi je trening oko 19h, to jest sta da jedem poslije njega? UH ne ide?
Citat: gagaMNE Avgust 02, 2018, 06:44:03 posle podneA, posto UH idu u prva 3 obroka, tada sam i ubacio teretanu. obrok 1. pa 2. teretana pa obrok 3.sta da radim ako mi je trening oko 19h, to jest sta da jedem poslije njega? UH ne ide?Ti bas ne citas ili ja ne razumem sta je problem.Uopste nema veze kad jedes, samo treba da ispostujes taj dan s kolicinom uh, sad da li je to ujutru sve ili podeljeno na 300x tokom dana faktor nikakav nije...