Pozdrav. Krenuo sam na dijetu, već je 6-a sedmica u toku. Krenuo sam sa 180P,400UH,90M (ovo su bili makrosi u zadnjem tjednu mase) na 180P,300UH i 80M prva,dva tjedna.zatim iduća dva spustio hidrate na 270. Prošli i ovaj tjedan sam spustio na 250UH. Pošto je idući tjedan na redu zanima me da li da još spuštam, do sada je svaki tjedan ispoštovo gubitak kilaže a i forma je puno bolja, malo snage opalo na liftovima al to je normalno.Ee sad po mom mišljenju da se trenutno nalazim u granici od 10% do 12 % bf-a (Okačit ću sutra slike kad se u gymu sliko). Htio bi se spustit na jednoznamenkasti broj da nadmašim formu od prošle godine koju sam usrao jer sam naglo spuštao macrose i puco nakve glupe 0 zbog kojih mi je kortizol zakucan i bio sam u stanju da sam mogao fasovat diabetes. E sad planirao sam kad se spustim na 200 uh opalit onda rotacije.Rok bi bio za pokušat odradit ovo je barem do kraja 8.og mjeseca. Treniram 6x tjedno,od kardia pješačim na praksu ovaj mjesec od ponedeljka do petka 50min jer mi godi s obzirom da se bavim programiranje pa sjedenje od 6h pred laptopom ubije. Od prehrane trenutno ide ovako :
1.5 jaja + krastavac iz bašte domaći
2.80uh(riza,krompir), 35P (piletina)
3.isto ko i 2.(uz 2. i 3. ide zajedno 25M iz orasasti badem,orah ili ljesnjak i dodatak po obroku paradajz domaći iz bašte
,ovi obroci su na poslu)
4.25 dexa i mjercia wheya(30g) - PWM
5.50uh(riza,krompir, nekad ovsena kaša sa bolerom) , 30P piletina
6.namirim ostatak proteina i masti iz posnog,svjezeg sira + maslinovo ili orasasti, ili nekad opet jaja
Svaki savjet oko korigiranja,motivacije,pristupa,iskustva vlastitog bi dobro došao.
Sutra kačim slike za bolji uvid u formu.
I da, zaboravio sam dati informacije o sebi, 21g,179cm visina,oko 79kg trenutno, a početna kilaža je bila oko 82.5 do 83.