Prvo, hvala svima na vremenu izdvojenom za odgovore.
- oko 20%, tacnije 21% masti sam dobio mereci se na Omron vagi (ona koja ima i rucke pored klasicnog dela za noge pa je kao preciznija). Tako da, ako su lagali mene i ja lazem vas.
- Evo i svezih slika bez stezanja...
Treniram 4x nedeljno, ponedeljak noge, utorak ledja, cetvrtak grudi-ramena i petak ruke. Stomak najcesce kad radim noge. Poceo sam da vezbam pre 3 nedelje doduse posle veoma duge pauze.
Nisam do sada radio kardio. Forma je dobra jer vezbam sa drugarom koji vezba vec godinama pa kontrolise kako radim, a i trenirao sam nekada davno u teretani redovno...pre 10ak godina
. Sada imam 33.
Uzimam dnevno po trenutnoj ishrani oko 120-140gr proteina (u zavisnosti od toga da li pijem whey ili ne). To nije dovoljno?
Sto se tice kiselog mleka, jogurta i mladog sira uzimao sam ih kao dodatni izvor proteina koji ne mora da se sprema a nije ni skup. Je l treba potpuno da izbacim sva 3 ili je ok da ostavim jogurt i mladi sir?
Je l' ovako bolje?
Obrok 1:
- 2 jaja
- 100gr feta sira
- 50gr ovsenih
Obrok 2:
- 200 gr belog mesa
- 60gr nekuvanog pirinca
- brokoli
Ovo je rucak tako da nekad jedem ribu, nekad pasulj, nekad piletina/grasak itd...
Uzina :
Voce : Lubenica najcesce sada
Obrok3 :
- 1 kuvano jaje
- 100gr feta sira
- 30gr pirinca
- 40gr badema sirovog
Posle treninga whey protein 1 merica
Obrok 4:
- 150gr piletine
- 30gr pirinca
- povrce
Sada ima 37% UH, 30% masti i 33% proteina. Ima oko 160-180gr proteina u zavisnosti od toga da li pijem whey ili ne, 200gr UH i oko 75gr masti.
Ubacio sam fetu umesto mladog sira zbog masti. Pokusavam da napravim ishranu koja je finansijski odrziva, a svakodnevno da jedem tunjevinu bas i nije. Mogao bih sardinu, pretpostavljam bez ulja da treba?
Kupicu i maslinovo ulje pa kapiram da onda mogu da izbacim nesto fete ako budem pravio piletinu sa malo ulja. Trenutno pravim bez ulja.