Od februara 2017 pa sve do sada se trenira redovno i pazi na ishranu.
Trenirao sam i pre toga, ali su trening i ishrana bili jako losi, pa nije vredno pomena.
Februara 2017 sam angazovao Stevana i saradjivali smo do maja 2018 kad smo prekinuli saradnju jer su mi se stanjile finansije, pa nisam vise mogao da placam na sve strane troskove.
2017 februar,mart,april,maj,jun i pocetak jula smo radili skidanje sala, dakle 3 meseca rotacije, 1.5 mesec low carb i nesto malo keto.
Napravili smo fantastican rezultat.
Zatim smo poceli lagani reverse i rad na masi, ali sam tokom novembra i decembra morao pauzirati 6 nedelja zbog neke operacije, pa smo opet nastavili masu sve do pocetka marta, pa smo onda opet poceli rezanje.
Mart i april 2018 smo radili rotacije i onda sam nazalost morao prekinuti saradnju i nastaviti sam na svoju ruku.
Za to vreme mart i april nisam bas 100% ispostovao dijetu, ali recimo jedno 85-90% je bilo ispostovano i bilo je rezultata.
Maj i deo juna sam radio 2 nedelje low carb i 5-6 nedelja keto, koji nisu dali nista od rezultata, dakle struk je ostao istog obima kao pre pocetka low carb-a i ogledalo je davalo manje vise istu sliku, kao i vaga.
Kardio sam radio u martu 2x 30min nakon treninga, u aprilu 5x 30min, maj i jun sam povecao na 5x 45min.
Cak i uz toliku kolicinu kardia, ja nisam nista smrsao u maju i aprilu iako je sve bilo po PS-u.
Nakon keto sam nastavio i dalje jako da treniram, izbacio kardio, svaka 4 dana povecavao uh po 50gr, nisam se nista nagojio, samo dobio puniji izgled i mnogo bolji osecaj, pa sam sad od pocetka jula poceo da radim rotacije, jer me low i keto nista ne rade, a ne znam zasto, mozda su hormoni i metabolizam zakucali u mestu.
Malo je duzi uvod, ali da biste bili upuceni sta sam sve radio na sebi od februara 2017 pa sve do sada.
E sada mi treba savet sta i kako dalje da pametno iskoristim vreme i da ne tapkam u mestu i da ne izgubim 2 meseca uzalud kao sto je bilo u maju i junu.
Ovako izgleda trening, odmor je cetvrtkom i nedeljom, broj ponavljanja uglavnom 8-12, kod nekih vezbi i do 15.
list,grudi,biceps
stojece podizanje 4x
sedece podizanje 4x
bench press 4x
kosi bench bucice 4x
propadanje 3x
ravno razvlacenje 3x
hammer pregib 3x
sedeci pregib bucicama 3x
pregib EZ sipka 3x
prednja loza
prednji cucanj 4x
iskorak 3x
hack cucanj 4x
nozni sut 3x
ramena,triceps
potisak bucicama 3x
letenje bucicama srednje rame 3x
letenje bucicama u pretklonu 3x
potisak s cela EZ 4x
lat masina potisak 4x
bucica iza glave jednorucno 4x
list,ledja
stojece podizanje 4x
sedece podizanje 4x
lat pulldown 4x
lat pulldown obrnut uski hvat 4x
veslanje sipkom u pretklonu 3x
veslanje bucicom 3x
veslanje na lat masini 3x
sleganje ramenima 4x
zadnja loza
rumunsko mrtvo dizanje 4x
good morning 4x
leg press siroko i visoko stopala 4x
nozna extenzija 4x
Rotacije koje radim izgledaju ovako 200 150 100 150 50 200 100
Ishrana:
5 celih jaja
10gr bcaa, 2x the fat burner, 1x yohimbine, 4x the L carnitine
trening
10gr bcaa, 20gr dex, 40gr the amino whey
150gr mesa,povrce
150gr mesa,povrce,kasika i po maslinovog
150gr mesa,povrce kasika maslinovog
30gr the kasein i 30gr badem
Dnevno se jos unosi 2x the vitamin strong, 5x C vitamin, 5x the omega 3, 6-7gr soli, 3gr kalijum hlorid.
Ugljene hidrate unosim samo u 2 obrok (obrok nakon treninga), eventualno 3 obroku ako je veca kolicina UH za taj dan, naprimer 200gr uh raspodelim na 120gr rize u 2 i 120gr rize u 3 obroku.