je to je istina ako covijek nije zdrav nikako nije pametno za igrat se sa sterosima
Stevane , vjerujem da nisam i po tom pitanju sam dosta oprezan ali nedostatak libida , mala masa i nedovoljno zalaganje doktora pa cak i neznanje doveli su me tu di jesam....
Vidim sad da mi gore u prvom postu fali total test brojka - samo je referentna vrijednost upisana...
Znaci totalni test je 27 (8.64-29)
Tako da je totalni test uredan- cak je blizu gornje granice
Znaci shbg jako visok , free test nizak , hgh - jako nizak...
Nisam usao u prvu kuru punom snagom vec sam ostao na 350mg testa i naglo prekinuo zbog opisanog problema....dosta sam oprezna osoba i sasvim je normalno da ce te reci da se nisam ni trebao upustati u to , to je i bit ovog foruma , neznanje i neiskustvo mogu dovesti do nepovratnoh problema ali mi je vec pun k. doktora i njihovih prijedloga ...3 puta su me skoro zakopali , sam sam se izvukao , sam cu i dalje iako cu saslusati svakog doktora jer imam postovanja prema istima smatram da su bolji endokrinolozi ovdje na forumu nego u bolnicama - bar sto se tice ove tematike....
Znaci trenutno sam u poptpunosti zdrav osim sto mi nedostatak iskoristivog testa i taj shbg plus osjetljivost na krivo zapocetu kuru zadaju probleme...
Na koji nacin si mislio da se to moglo rjesiti?
I zasto mislis da se ovo nebi moglo rijesiti malim kolicinama androgena , serma, blokatorima e, ili pak provironom , clomidom itd?
Mozda kakav prijedlog a da su manje kolicine... Recimo test 350 za pocetak rasporediti na 2 puta tjedno nesto slicno trt prograu ciji cilj nije bodybuilding...
Zasto mislis da ovo trenutno preporuceno nije ok i sta bi mjenjao ako bi ? Hormonski disbalans je u pitanju ali zasto mislis da je ponasanje estrogena totalno nepredvidivo?
Hvala Stevane i hvala Brakec!!!