Pozdrav svima. Nov sma na forumu. Trenutno sam u fazi skidanja masnih naslaga. U odnosu na prošlo leto skinuo sam 7 kg (ii više bihi da nisam pravio pauze), odnosno sa 92 spao sma na 85. Oslanjao sma se na brzo hodanje, manju dijetu uglavnom i sporadiččno an vežbe snage plus bučice od 5 kg. Medjutim, po konstituciji mršav sam u rukama, ramenima i grufima, a višak imam u stomaku i bokovima (po slobodnoj proceni 4-5 kg). Medjutim to nikuda ne vodi, jer onda sam sve mršaviji i mršaviji u gornjem delu tela koje naprotiv želim da sredim....Ono što mene interesuje jeste iznalaženje najboljeg mogučćeg načina da se nekako rešim tog viška a da istovremeno dobijem na mišićnoj masi. Znam da je nemoguće ali nadu mi daje činjenica da taj višak nije ogroman (kad obučem zimsku garderobu ili XXL majicu i ne vidi se). Imam dve ideje a) teretana četri (pet) dana + kardio dva (jedan) dana (brzo hodanje ili trčanje); b) teretana pet dana ujutru, a uveče na brzo hodanje. Ili je najbolje da idem par meseci u teretanu, pa mesec na kardio i tako u krug. Raspisah s epuno, poenta pitanja jel moguče da taj omanji višak skinem istovremeno trenirajuči u teratani uz kardio koji ne utiče pretrerano na mišićnu masu?