Pozdrav drugari, iscitao sam opet sve i jos tema i shvatio sam da ste asolutno u pravu i da tako nesto treba da ostavim za kasnije jer realno kad izracunam i samo povecanje kalorija ce mi dati vec neki rezultat a pogotovo to sto kad stavim sve na papir zaista sam malo uh uzimao, sada povecavam uh povecavam kalorije menjacu treninge, umesto pl ubacujem krosfitove u ogovoru sa trenerum, zaista je pl bio losa ideja, imam jedno pitanje za vas jos, imam takodje veliki problem sa apetitom koji vec dugo dugo vremena pokusavam da povecam i bas mi tesko idr, krenem da jedem sto vise mogu nekih nedelju dana super ide i onda imam jake mucnine sta god da pojedem i tu nastupa to dopunjavanje proteina sa sejkovima i to, a to ne daje rezultate kao hrana sa mastima uh i proteinima drugih izvore, da li postojei nesto kod nas sto ce mi sto vise povecati apetit, ja sam gledao po netu i hvale m stak ali to mi sestra moze tek doneti kad bude dolazila za 2 meseca a ako posalje za mesec, tako da ako neko zna kako bi to mogao jos da ispravim bio bi mu zahvalan.
Jos da se zahvalim svima sto ste mi pomogli da ovo ludilo za aas koje me je uhvatilo odlozim dok prirodno ne uradim sve savrseno (sto je vise moguce).
Pozdrav